Stenungsund förlorade mot Nilsby

Stark defensiv när Nilsby vann mot Stenungsund

Fyra egna mål – men inte ett enda för Stenungsund. Nilsby tog en klar seger borta mot Stenungsund i division 1 västra herr. Slutresultatet blev 0-4 (0-1, 0-2, 0-1).

Nilsbys tränare Andreas Hägglund kommenterade matchen:

– Vi gjorde vad vi skulle idag, ner och hämta tre poäng var det viktigaste! Sedan var det väldigt bra att vi höll nollan! Victor i buren sköte sig väldigt bra, men även bättre försvarsspel med mer skottäck! Vi hade mycket boll men vi behöver jobba lite mer med vårt anfallsspel och komma till mer avslut! Idag gjorde laget en bra insats, men Tom Johansson fick pris som matchenslirare.

Nilsby tog ledningen efter 10.59, genom Tom Johansson framspelad av William Colling. I andra perioden var Nilsby starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Oskar Thorén och Tom Johansson. Till slut kom också 0-4 genom Rasmus Hassellund som ökade Nilsbys ledning på pass av Ludvig Ehn efter 8.41 i tredje perioden. 0-4-målet blev matchens sista.

Stenungsund har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Nilsby har åtta poäng.

Stenungsund tar sig an Lidköping i nästa match hemma söndag 24 oktober 18.00. Nilsby möter Alingsås borta lördag 23 oktober 14.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Ombytta roller när Nilsby besegrade Kalmarsund Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby