IBF Falun U vann mot LI 20/Gagnef

Formstarkt IBF Falun U tog ännu en seger

IBF Falun U är svårstoppat för tillfället. När laget mötte LI 20/Gagnef hemma i Guide Arena på tisdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 9-3 (3-2, 2-0, 4-1) innebär att IBF Falun U nu har fyra segrar i följd i Juniorallsvenskan Grupp B herr, och är fortfarande obesegrat i år.

IBF Falun U tog ledningen efter 4.05, genom Lukas Bemström på pass av Nils Svanholm.

LI 20/Gagnef kvitterade till 1-1 efter 7.41, genom Elias Björk.

IBF Falun U tog ledningen på nytt efter 11.29, genom Elias Sander på pass av Ludvig Johansson.

LI 20/Gagnef kvitterade till 2-2 efter 12.14, genom Oscar Norden framspelad av Elias Söderdahl.

IBF Falun U tog ledningen på nytt efter 13.13, åter igen genom Lukas Bemström framspelad av Lukas Rosenklint.

IBF Falun U startade andra perioden bäst och gick från 3-2 till 5-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Linus Sjögren och August Swärdh. LI 20/Gagnef reducerade dock till 5-3 genom Filip Sterner efter 6.52 i tredje perioden.

På bara 6.21 gjorde IBF Falun U fyra raka mål när laget gick från 5-3 till 9-3. IBF Falun U tog därmed en klar seger.

IBF Falun U har nu tolv poäng efter fyra spelade matcher, medan LI 20/Gagnef har tre poäng efter tre matcher.

I nästa omgång har IBF Falun U Hagunda hemma i Guide Arena, fredag 22 oktober 19.30. LI 20/Gagnef spelar hemma mot Storvreta lördag 16 oktober 14.00.

Matchrapporter: IBF Borlänge/Säter vann mot LI 20/Gagnef på bortaplan Efter fem raka segrar i Juniorallsvenskan Grupp B herr tog vinstsviten slut för IBF Falun U Äntligen poäng för Hagunda mot LI 20/Gagnef Väntad seger för IBF Falun U som förlänger vinstsviten Delad pott när Sandvik/Hofors tog emot LI 20/Gagnef