CL98IC vann mot Husqvarna IK

Väntad seger för CL98IC som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för CL98IC, och så blev det också när det formstarka laget mötte Husqvarna IK på hemmaplan. Efter segersiffrorna 14-5 (6-0, 5-5, 3-0) har nu CL98IC fyra raka segrar. Husqvarna IK har fyra förluster i rad i Juniorallsvenskan Grupp G herr.

CL98IC dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 7-0 genom mål av Lukas Nordén, Fabian Rydell, Hugo Lindeborg, Fabian Rydell, Albin Lindh, Albin Lindh och Daniel Ekman. Det skulle komma mer från CL98IC. På bara 3.24 gjorde CL98IC fyra raka mål när laget gick från 7-0 till 11-0.

Husqvarna IK vaknade dock till och stod för en rejäl uppryckning med fem raka mål genom mål av Oliver Staiger, Oliver Staiger, Zsombor Gaal, Lukas Sandgren och Oliver Staiger.

CL98IC ökade ledningen till 12-5 genom Hugo Lindeborg efter 17.13 i andra perioden CL98IC fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 14-5. Målen i sista perioden gjordes av Lukas Nordén och Lukas Nordén.

Husqvarna IK har startat svagt och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. CL98IC har tolv poäng.

Söndag 10 oktober möter CL98IC Fagerhult Habo borta 11.30 och Husqvarna IK möter KFUM Jönköping hemma 18.30.

Matchrapporter: Seger för CL98IC i tidiga seriefinalen mot Växjö Utv 10-2 mot Husqvarna IK innebär första segern för Fagerhult Habo Efter fem raka segrar i Juniorallsvenskan Grupp G herr tog vinstsviten slut för CL98IC Växjö Utv ny serieledare efter 15-7 mot Husqvarna IK KFUM Jönköping segrare borta mot Husqvarna IK