Nykvarn vann mot Trosa Edanö

Nykvarn vann mot Trosa Edanö på hemmaplan

Nykvarn vann hemma mot Trosa Edanö i Juniorallsvenskan Grupp F herr. Matchen på söndagen slutade 5-1 (2-0, 1-0, 2-1).

Nykvarn startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Gustav Hansen och Felix Attlebrant. Efter 9.46 i andra perioden slog Gustav Hall till, på pass av Felix Andersson och ökade ledningen för Nykvarn. Nykvarn gjorde två snabba mål tidigt i tredje perioden och gick från 3-0 till 5-0, vilket avgjorde matchen.

Leo Lindh reducerade förvisso, men närmare än 5-1 kom inte Trosa Edanö. Nykvarn tog därmed en säker seger.

Nykvarn har nio poäng och Trosa Edanö har sex poäng efter fyra omgångar.

Söndag 10 oktober möter Nykvarn Linköping FBC borta 18.30 och Trosa Edanö möter Salem hemma 12.00.

Matchrapporter: Trosa Edanö tog hem mötet med Onyx i Hedebyhallen Nykvarn slog Strängnäs i måljämn match i Thomas Arena Formstarkt Linköping FBC tog ännu en seger Nykvarn höll nollan och tog stark seger mot Gnesta Linköping FBC segrare hemma mot Nykvarn