Värmdö vann mot Rotebro

Utklassning när Värmdö besegrade Rotebro i Värmdö sporthall

Värmdö hade inga problem med Rotebro i division 1 östra Svealand herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (2-0, 2-1, 3-0).

I början av matchen var Värmdö starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Axel Bäckström och Vilde Westerlund. Rotebro reducerade dock till 2-1 genom Isak Forslund efter 7.00 i andra perioden.

Värmdö gjorde dock två mål och gick från 2-1 till 4-1. Värmdö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Axel Bäckström, Nick Ahlholm och Henrik Johansson.

Noterbart är att Värmdös Filip Lundmark hade tre assists och Axel Bäckström gjorde tre mål.

Rotebro har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Värmdö tog nu sin första seger.

Nästa motstånd för Värmdö är Vallentuna. Lagen möts fredag 22 oktober 20.00 i Rosendalsskolan Norra Sporthall. Rotebro tar sig an Balrog Botkyrka hemma fredag 8 oktober 20.00.

Matchrapporter: Lucas Nordahl stor matchhjälte när Värmdö slog Nykvarn IF Värmdö besegrade på bortaplan av Åkersberga IBF Kryss för Värmdö och Ekerö IK Värmdö vann på bortaplan mot Nacka Värmdö vann klart hemma mot Salem