#ibsilly
Tobias Jernsand.
Foto: Helmuth Subiabre
Herrettan

Förre SSL-målvakten klar för spel i Herr1an

ANNONS

Tobias Jernsand skriver på för storsatsande laget: "Föreningens ambitioner står i paritet med vad jag själv står för"

Säsongen 2019/20 var Tobias Jernsand mer eller mindre ordinarie i dåvarande SSL-laget Warberg. Hallänningarna åkte ur serien och Jernsand valde att avsluta sin elitkarriär. Han representerade istället Tvååker förra säsongen, i division 3 och 4.

Nu gör han comeback på en något högre nivå. Herr1an-laget Partille meddelar på sin hemsida att Jernsand kommer representera laget kommande säsong

- Allting gick väldigt fort, men det kändes också väldigt rätt. Jag älskar att tävla och när rätt klubb och satsning presenterades var det absolut ingen tvekan om saken. Föreningens ambitioner står i paritet med vad jag själv står för och det kändes som en klockren lösning för min del, säger Jernsand till klubbens hemsida.

Partille är tippade till att sluta högt upp den här säsongen, mycket tack vare värvningarna av sjärnduon Rikard Eriksson och Daniel Karlander – två spelare som spelat ihop med just Tobias Jernsand. 

25-åringen säger också till hemsidan att ”man kan förvänta sig att jag ska vara den bästa målvakten i division 1” och att målsättningen är att gå upp till Allsvenskan.

Partille har spelat en match i årets Herr1an, och kryssade då på hemmaplan mot Munka-Ljungby.


Highlights: Storvreta-Hagunda 10-3

Robin Nilsberth tillbaka när Storvreta vann första Uppsaladerbyt.

Matchrapporter: Seger för Kärra hemma mot Partille IBS Alingsås segrare borta mot Partille IBS

Den här artikeln handlar om: