Lockerud Mariestad vann mot IBF Örebro Ungdom/IBK Köping

Storseger för Lockerud Mariestad hemma mot IBF Örebro Ungdom/IBK Köping

Lockerud Mariestad hade en riktig målfest när man besegrade IBF Örebro Ungdom/IBK Köping hemma i ICA-kvantum hallen i Juniorallsvenskan Grupp C herr. Lockerud Mariestad vann med hela 11-3 (2-0, 5-2, 4-1).

Det var andra raka segern för Lockerud Mariestad, efter 7-2 mot Hagfors/Edebäck i premiären.

Lockerud Mariestad startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av John Ershede och Gustav Jonsson. Lockerud Mariestad var långt ifrån nöjt där. Efter två sekunder i andra perioden slog Hugo Edström till, på pass av Kalle Brobakken-Groth och reducerade åt IBF Örebro Ungdom/IBK Köping.

Kalle Brobakken-Groth gjorde dessutom 2-2 efter 3.19 framspelad av Hugo Edström.

Efter 6.43 nätade Gustav Malmsköld, och gav Lockerud Mariestad ledningen.

Anton Jansson gjorde dessutom 4-2 efter 9.11 på pass av Gustav Malmsköld.

Efter 9.21 slog Gustav Jonsson till, på pass av Martin Frisk och ökade ledningen för Lockerud Mariestad.

Gustav Jonsson gjorde dessutom 6-2 efter 13.04 framspelad av John Ershede.

Efter 14.46 nätade Anton Jansson, och ökade ledningen för Lockerud Mariestad.

Lockerud Mariestad dominerade i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.31 genom Gustav Jonsson, och gick upp till 9-2 innan IBF Örebro Ungdom/IBK Köping svarade.

Innan matchen var över hade Lockerud Mariestad gjort hela 11-3.

I nästa match, onsdag 29 september, har Lockerud Mariestad Karlskoga IBF borta i Karlbergshallen 19.30, medan IBF Örebro Ungdom/IBK Köping spelar hemma mot Örebro SK 18.45.

Matchrapporter: Lillån Ung vann hemma mot Lockerud Mariestad Utklassning när Karlskoga IBF besegrade IBF Örebro Ungdom/IBK Köping i Karlbergshallen Väntad seger för Västerås U/Sura som förlänger vinstsviten Formstarka Lockerud Mariestad tog ännu en seger Karlstad IBF utklassade IBF Örebro Ungdom/IBK Köping på bortaplan