RIG Umeå vann mot Gamla Stan U

Storseger för RIG Umeå hemma mot Gamla Stan U

RIG Umeå hade en riktig målfest när man besegrade Gamla Stan U hemma i Umeå Energi Arena i Juniorallsvenskan Grupp A herr. RIG Umeå vann med hela 18-0 (5-0, 5-0, 8-0).

RIG Umeå tog därmed andra raka segern, efter 14-0 mot Gimonäs i premiären.

RIG Umeå dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 5-0 genom mål av Gustav Ydreborg, Gabriel Kohonen, självmål, Sebastian Öijen och William Nordin. RIG Umeå var långt ifrån nöjt där. På bara 15.04 gjorde RIG Umeå fem raka mål när laget gick från 5-0 till 10-0. RIG Umeå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 18-0. Målen i sista perioden gjordes av Hampus Nydenfeldt, Sebastian Öijen, Gustav Ydreborg, Gabriel Kohonen, William Nordin, Pontus Andersson, Vilmer Åsenstam och Sebastian Öijen.

Nästa motstånd för RIG Umeå är Dalen/Dalen. Lagen möts torsdag 30 september 20.30 i Musköten. Gamla Stan U tar sig an Öjebyn hemma tisdag 28 september 19.30.

Matchrapporter: Straffar avgjorde för Pixbo Wallenstam i bortasegern mot RIG Umeå IBF Falun U föll mot RIG Umeå på hemmaplan FBC Lerum Utveckling utklassat av RIG Umeå borta med hela 5-10 Gamla Stan U äntligen segrare igen efter vinst mot Gimonäs Örnsköldsvik och Gamla Stan U delade på poängen efter 2-2