Timrå förlorade mot RIG Umeå

Målfest när RIG Umeå krossade Timrå

RIG Umeå hade inga problem med Timrå i division 1 Norrland herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 16-6 (5-4, 3-1, 8-1).

RIG Umeås tränare John Edström tyckte så här om matchen:

– En bra match av oss. Första perioden är det mycket nerver och hafsigt spel. Efter första perioden tar vi över matchen mer och mer. I sista perioden rinner vi ifrån när de börjar bli trötta. Vi är starka på tre femmor och vinner välförtjänt.

William Nordin och Vilmer Åsenstam gjorde tre mål var för RIG Umeå. Övriga mål för bortalaget gjordes av Oscar Magnusson 2, Arvid Äse 2, Wilmer Entall, Gabriel Erol, Gabriel Kohonen, Hampus Nydenfeldt, Adam Strand och Sakarias Ulriksson, målen för Timrå gjordes av Hampus Strömberg 2, Erik Byrinder, Alexander Johansson, Daniel Sjöblom och Mattias Wahlström.

När lagen möttes senast slutade det med seger för RIG Umeå med 10-8.

Lördag 25 september 13.00 spelar Timrå borta mot Gamla Stan. RIG Umeå möter Thorengruppen 2 hemma fredag 24 september 19.00.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Timrå tog hemmaseger mot Jemtland RIG Umeå utklassade Älvsjö på hemmaplan IBF Falun Utveckling vände till seger mot RIG Umeå Timrå höll inte hela matchen borta mot Vattjom