sponsrat innehåll

Scorpions Cup 5-7/11 - Höstlovets innebandyhöjdpunkt i Stockholm

5–7 november arrangerar Bele Barkarby IF IBF Scorpions Cup 2021, höstlovets innebandyhöjdpunkt i Stockholm.

- Vi har gått ifrån vara en stark lokal cup med många lag från Stockholm, Uppsala och Västeråsområdet till att varje år nå ytterligare lite längre ut i Sverige – det ska inte bara vara en regional angelägenhet. Cupen ska vara en nationell, och i förlängningen, internationell angelägenhet, säger Johnn Wahlgren från cupledningen till Innebandymagazinet och fortsätter: 

- Cupen ger även en bra möjlighet för lag från andra delar av Sverige att åka till Stockholm och få möta flera duktiga lag från Stockholmsområdet. Senaste gången hade vi flertalet lag från södra Sverige, bland annat från Göteborg, Småland, Värmland, Örebro och förstås många lag från Västmanland, Uppsala och Stockholm. 

- Tittar man på röd nivå endast, så är det ingen Stockholms-cup som är i närheten av Scorpions Cup i storlek och kvalitet, fortsätter Wahlgren.

Scorpions Cup arrangeras av Bele Barkarby IF IBF, en stor Stockholmsförening med över 500 medlemmar. Föreningen har förutom en stark ungdomsverksamhet även framgångsrika seniorlag i både dam- och herrallsvenskan, samt JAS-lag som i stort sett har prenumererat på slutspelsplatser under en lång tid och som har tagit flera medaljer på Innebandyfesten.

Fakta om Scorpions Cup  

Arrangeras: 5–7 november 2021

Spelplats: Stockholm (Järfälla)

Kämpande klasser: Flickor & pojkar födda 2009–2012

Tävlande klasser: Flickor & pojkar födda 2004–2009

Antal matcher: Minst 4 matcher garanteras

Hemsida: https://scorpionscup.se/