Plus

Västerbotten: Betyg på alla 33 klubbmärken

✔ "Ohotad etta i Västerbotten" ✔ "Skölden ser ut att vara hämtad från en Roy Andersson-film" ✔ "Med klubbens resurser borde ett nytt klubbemblem stå högt upp på priolistan"

 

Alhem FF

Betyg:

Röd, vit och blå är alltid, oavsett vad, ett vettigt färg-inslag i ett klubbmärke, och i kombination med den välformade skölden får jag initialt en väldigt positiv känsla av Alhems emblem. Resten är dock inte på samma nivå och personligen tycker jag att det hade varit snyggare att inte ha klubbmärket lodrätt uppåt, utan istället horisontellt. Möjligen en petitess, men det drar ner betyget för mig. 


  

Boliden FFI

Betyg:

Innehållsfattigt och på det hela taget ett ganska tråkigt emblem. Färgen hjälper dessutom inte till att höja Bolidens klubbmärke till ytterligare nivåer. Kedjan som omfattar initialerna är emellertid ganska snygg, vilket gör det här till en godkänd visuell upplevelse. 



  

Bureå IF

Betyg:

På det hela taget: Ett ganska snyggt emblem. Vissa detaljer sänker dock betyget. Bland annat kransen, som av någon anledning inte går hela vägen ner under emblemet. En liten detalj, som trots allt sänker betyget. Bortsett det: Inte mycket att klaga på. Snygg sköld där färgkombinationen guld och svart går verkligen hem. 

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: