Plus

Västsvenska: Betyg på alla 47 klubbmärken

✔ "En “hönan och ägget-situation" ✔ "Vad får man om man korsar AC Milan och Lindås Waves?" ✔ "Är det ett dansband?"

 

Ale IBF

Betyg:

Enkelt och relativt stilrent. Men varför går L:et hela vägen upp i vikingahjälmen. Liten detalj, som tyvärr förstör en smula. Hade Ale slängt in ett årtal för klubbens bildande och kanske en liten innebandyreferens eller två, så hade detta kunnat sluta med ett toppbetyg. Nu får det räcka med en sexa. 



  

Bergsjön SK

Betyg:

För er som har tagit del av listan över Stockholms bästa och sämsta klubbmärken har ni säkerligen noterat mängden klubbar som har en krans med i klubbmärket. De västsvenska klubbarna tycks gå på ett annat spår - till skillnad från Bergsjön, som tyvärr bjuder på en tråkig och enkel variant. Och på tal om kransar är det egentligen den enda detaljen som är godkänd här. Den inre runda ringen kan bäst liknas vid en upp- och nedvänd kapsyl. Jag är inte säker på att det är positivt. 


  

Billingsfors IBK

Betyg:

Bland alla djur på den här listan fyller Billingsfors bisonoxe en självklar plats. Till skillnad från en del av konkurrenterna, som har lyckats ganska bra i porträtteringen av djuret, är jag mer kluven här. Dessutom är jag inte helt övertygad om den röd-vit-spräckliga texten som omgärdar emblemet. Godkänt utan mersmak. 

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: