#ibsilly
Andreas Nordh.
Foto: Andreas Joakimsson.
Division 1 östra Götaland

Toppförstärkning för Herr1an-laget: "Inte färdig med att spela innebandy"

ANNONS

Presenterar ännu en etablerad spelare från SSL.

För en tid sedan gjorde Herr1an-laget Hovslätt klar med Mullsjös unga forward Wille Knuthas, som nyss hade fått ett stort genombrott i SSL. Nu kan det småländska laget presentera ytterligare en värvning från högstaligan: Den här gången är det Jönköpings forward Andreas Nordh som ansluter.

Nordh, 29, fostrades i Husqvarna och tog säsongen 2010/11 steget över till dåvarande allsvenska laget Jönköping. Han lämnade efter 2016/17 och hade då hunnit med att göra tre år i SSL med klubben. Ny klubbadress blev Linköping som han representerade i två säsonger, innan han gjorde en ettårig utflykt till schweiziska Floorball Köniz. Han vände hem inför säsongen som gick och återvände då till Jönköping.

Det blev 16 poäng (11+5) 2020/21 för Nordh, som i höst alltså återfinns i Herr1an Östra Götaland.

- Efter jag bestämt mig för att avsluta min elitsatsning kände jag fortfarande att jag inte var färdig med att spela innebandy. Känslan av att tillhöra ett lag och kämpa mot något tillsammans var också något jag ville ha mer av fast på en nivå som passar in i livet i övrigt. Allt detta tyckte jag Hovslätt erbjöd i kombination med att jag känner jag kan vara med och bidra till att vara ett topplag i division 1, säger han till Hovslätts hemsida.


TV: Veera Kauppi: ”Jag blev heartbroken”

Finska världsstjärnan om övergången från IKSU till Thorengruppen: ”Stora IKSU hade kanske kunnat göra det lite bättre”

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK

Den här artikeln handlar om: