#ibsilly-Bloggen
Mr. Silly
Mr. Silly med ett rykte om SSL mest förbjudna övergång
ANNONS

Ett nytt rykte om en riktigt stor #ibsilly-bomb har nått Innebandymagazinets silly-bloggare.

Tidigare idag presenterade Sirius Amanda Delgado Johansson som nyförvärv, en grymt bra värvning som jag dementerade skulle ske för någon månad sedan. Men även solen har sina fläckar och man undrar ju hur mycket Sirius sponsorer som gjort värvningen möjlig gick in med?

För att återupprätta min trovärdighet igen efter detta lilla snedsteg så sätter jag min självutnämnda titel som Mr. Tvärsäkerheten själv på spel. För att gömma ett misstag är det bästa att slå på stort och få folk på andra tankar och vad passar väl bättre än en ännu större sillybomb fast från herrsidan.

Större kanske den inte är rent kompetensmässigt men det är helt klart väldigt mycket mer oväntad och större i överraskningsmoment.

Jag reserverar mig dock för trovärdigheten i det här ryktet då spelaren skrev på ett treårskontrakt förra silly season. Men enligt en tidigare källa som haft rätt flera gånger förut så kommer Jesper Sankell att lämna Mullsjö.

Han ska på grund av familjeskäl flytta tillbaka till Växjö igen och göra comeback i Växjö Vipers, laget han lämnade förra säsongen.

Skulle det stämma är det en riktigt häftig övergång och en av de mest förbjudna i SSL idag känns det som. Mullsjöprodukten lämnade ju som bekant moderklubben mitt i säsongen för Växjö för nio år sedan under uppmärksammade former. Under Sankells tid i Växjö så växte det fram stor prestige mellan de båda föreningarna framför allt efter flera heta slutspelsmatcher lagen emellan. Så det var många MAIS-supportrars som höjde på ögonbrynen när Sankell värvades hem förra säsongen. Man kan ju bara spekulera i vad samma supportrar tänker om det stämmer att han lämnar laget två år tidigare för en ytterligare sejour i Växjö?


Det är ju nästan så man hoppas att detta rykte stämmer för visst vore det häftigt att få uppleva Mullsjö-Växjö i Nyhemshallen nästa säsong i så fall.  

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets anonyma Silly season-bloggare som gjorde stor succé förra säsongen med en otroligt hög träffsäkerhet. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se   

 

TV: "Vi vill ha det bäst betalda laget"

Kalmarsunds sportchef Alexander Brinkmann om lönenivåerna på dam- och herrsidan.

Den här artikeln handlar om: