Foto: Per Wiklund
Produktguiden

Zone och Pixbo Wallenstam avslutar mångårigt samarbete

ANNONS

Bryter efter 18 år tillsammans: ”Mycket speciell plats i Pixbo Wallenstams historia”

SSL-klubben Pixbo Wallenstam och klubbtillverkaren Zone har länge varit starkt förknippade med varandra och inledde sitt samarbete redan 2003. Nu står det klart att Zone inte längre kommer vara Pixbos leverantör av utrustning.

”Tack @zonefloorball för de fina orden och alla dessa 18 (!) år tillsammans, ni har en mycket speciell plats i Pixbo Wallenstams historia” skriver Pixbo på sin Facebooksida.

”Eran och resan tillsammans med denna fascinerande och kända innebandyklubb är nu över. Nya utmaningar väntar för Pixbo Wallenstam och vi har haft en underbar tid tillsammans när vi byggt våra två märken sida vid sida med varandra” skriver Zone bland annat i sin Instagram Story.

Vilka som blir Pixbos nya leverantör är ännu inte känt, men Unihoc (som har samma ägare som Zone) flaggar idag för att man under de kommande dagarna kommer presentera nya partnerskap med spelare och lag för säsongen 2021/22. ”Tillsammans med våra redan existerande partnerskap kommer Team Unihoc stå starkare än någonsin tidigare” skriver man på sin Instagram.


JUST NU PÅ PLUS: Årskull för årskull från alla distriktslag - så bra är spelarna idag

TV: Poddpanelen om Nykvarn - "De hade inget annat val"

Ska vinna SM-guld 2025: ”Satt sig i ett läge där alla kommer vilja slå dem”

Den här artikeln handlar om: