Foto: RG Foto-media
#ibsilly

Nykvarn kallar till presskonferens

ANNONS

"Nykvarns Steelers står inför sin största satsning någonsin"

Imorse gick vår sillybloggare Mr. Silly ut med uppgifter om att Allsvenska Nykvarn har gjort klart med helt sjuka nyförvärv. Enligt hans uppgifter är Hampus Ahren, Karljohan Ahlroth, bröderna Kevin och Lucas Rigogiannis och Simon Westgärds påskrivna och helt klara. Samt att de håller på att förhandla med Växjö om landslagsbacken Marcus Jonsson.

Kort efter att vi publicerat Mr. Sillys blogginlägg dök det upp ett mail till redaktionen från Nykvarn om att de kommer hålla presskonferens på torsdag med anledning av deras största satsning någonsin. Nedan kan du läsa delar av Nykvarns pressmeddelande.

Nykvarns Steelers står inför sin största satsning någonsin. Visionen för satsningen är att vinna SM-guld 2025. För att göra det behöver ett antal åtgärder genomföras. Dessa vill vi presentera för media och allmänheten under en digital presskonferens som sänds från nya Furuborghallen i Nykvarn. 

Presskonferensen sänds live på Facebook. https://www.facebook.com/events/1509753389359013 

På vårt Instagram @nykvarnsifherr lämnar vi ett antal ledtrådar fram till presskonferensen. 

Varmt välkommen! 

Stämmer Mr. Silly uppgifter så kommer Ahlroth, bröderna och Westgärds att presenteras som nyförvärv på den digitala presskonferensen men inte Ahren, han kommer att presenteras separat vid ett senare tillfälle.

Nykvarns resa de senaste åren har varit lite av en saga då de så sent som för fem år sedan spelade i Herr3an. 

2015/16:  2:a Herr3an

2016/17: 2:a Herr2an

2017/18: 1:a Herr2an

2018/19: 1:a Herr1an

2019/20: 5:a Allsvenskan

2020/21: 9:a Allsvenskan


TV: SSL-klubben har gjort klart med landslagsback

Här spelar Rasmus Andersson nästa säsong: "En av ligans bästa backar"

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: