Oliver Samuelsson
Foto: Per Wiklund
Superligan

Egenfostrade talangen nära att förlänga med SSL-klubben

ANNONS

Oliver Samuelsson: "Det är bara smådetaljer"

Kalmarsunds herrar sitter på en väldigt fin trupp nästa år också, men faktum är att det finns några vars framtid just nu är osäker. En av spelarna som inte har ett avtal nästa år är mångsidige 19-åringen Oliver Samuelsson.

Men det verkar närma sig en lösning.

– Nej jag har inget avtal med Kalmarsund, inte än. Men vi är lite under förhandlingar och så där. Vi får se, jag vill stanna och de vill ha kvar mig men inget är påskrivet och klart ännu, berättar Oliver Samuelsson för Innebandymagazinet.

Han har tagit ett steg framåt den här säsongen och mer eller mindre varit given i Kalmarsunds matchtrupp, att jämföra med fjolårets 15 SSL-matcher.

– Ehm, det började väl rätt bra där i början på försäsongen och sen i början av säsongen. Sen hamnade jag lite på bänken och presterade inte riktigt som jag hoppats på. Sen fick jag ju en släng corona så då var jag borta två-tre veckor eller vad det var, nåt sånt. Och sen efter det har jag fått spela rätt kontinuerligt och ändå vart nöjd med de prestationer jag gjort, vissa har varit lite sämre, men överlag nöjd.

Vad har Kalmarsund sagt då, vilken roll ser de dig i?

– De vill väl att jag ska vara lite som jag spelat nu, kunna spela på många situationer och kunna bidra mycket framåt och även bra i det defensiva spelet också. Men utvecklas lite mer och bli lite mer avig spelare, ta mer avslut men samtidigt spela fram andra spelare mycket, säger Oliver Samuelsson.

Är det några andra klubbar som har hört av sig och velat ha dit dig?

– Nej, inte vad jag vet. Ingen som har tagit kontakt med mig eller så, så det har vart bara FBC jag pratat med faktiskt.

Vi verkar av allt att döma få se Samuelsson i Kalmarsunds tröja nästa säsong också.

– Det är väl lite på kontraktet och så där men det är nog inte jättemycket som återstår, utan det är bara smådetaljer liksom, avslutar Oliver Samuelsson.

Matchrapporter: Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö Växjö tog ny seger i serien mot Kalmarsund Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö

Den här artikeln handlar om: