Foto: Ängelholm Outdoor
Cuper & läger

Ängelholm Outdoor planerar turnering i sommar

ANNONS

Drömmen lever att få ihop en magisk sommarturnering i Ängelholm under sommarlovet 2021.

Ängelholm Outdoor siktar fullt ut på att genomföra turneringen 2021. En turnering som genomförs under stora delar av juli.  Med nästan 500 lag anmälda ser hela organisationen fram mot att få bjuda på minst 3000 matcher, sol och bad i Ängelholm.

- Vi utgår från att vaccin och restriktioner gör det förväntade och ni kan räkna med att Ängelholm Outdoor gör sitt. Vår huvudplan är att evenemanget ska kunna genomföras, med eller utan restriktioner. Givetvis kommer vi att stå redo med en plan för hur vi säkerställer ett tryggt evenemang som möter upp eventuella restriktioner till 100 procent, säger arrangörs VD:n Glenn Stjernkvist Ottosen till Innebandymagazinet.

Hur känns det efter den inställda festen förra året?

- Det var otroligt tungt, både ekonomiskt och att inte få köra turneringen efter ett års förberedelser. Ett hav av negativ energi drog över oss inledningsvis. Då var det bara till att bryta ihop ett par dagar. Därefter var all motivation tillbaka och arbetet med 2021 tog fart. Ett fantastiskt stöd från alla anmälda lag gjorde allt så mycket enklare.


Ängelholm Outdoor är en tre mot tre-turnering med målvakt som avgörs på mindre plan. En turnering som växt till en av världens största alla kategorier under 2010-talet. Sommaren 2020 ställdes turneringen helt in tack vare Covid-19. Nu siktar arrangörerna att kunna genomföra turneringen i juli 2021.


TV: Poddpanelen om att landslagslägret ställdes in - ”Stort frågetecken”

Rätt eller fel att SSL-klubbarna vägrade skicka spelare till landslagsläger?

Den här artikeln handlar om: