#Ibsilly
Får Viktor Gustavsson med sig ex-kollegan i båset nästa säsong?
Foto: Albin Skur
Superligan

Uppgifter: Allsvenska succétränaren kan vara på väg till Kalmarsund

ANNONS

Sportchefen: "Vi har ett eller två intressanta namn som vi för dialog med".

Under våren i fjol lyckades Christian Guntsch och Viktor Gustavsson hålla nykomlingen Lagan kvar i allsvenskan. Nu kan tränarduon vara nära en återkomst - den här gången i Kalmarsund - där Guntsch, enligt uppgifter till Ölandsbladet, ryktas bli assisterande tränare till Gustavsson. 

Guntsch, som för närvarande är trea i allsvenskan södra, med sitt Lagan - och som i allra högsta grad är inblandade i kampen om en kvalplats till SSL, dementerar till tidningen att någonting skulle vara klart - eller ens aktuellt. 

– Det där kan jag dementera. Jag har inte varit i Kalmar på... ja, jag vet inte hur många år, säger 37-åringen och fortsätter: 

– Senaste kontakten var väl när jag tjatade med Kallenberg (Adam) på någon match för något år sedan, haha. Kalmarsund verkar ha något kul på gång, men jag vet som sagt inte ens om jag ska fortsätta med innebandyn. 

Desto mer optimistisk kring att få Lagan-tränaren till klubben tycks Kalmarsunds sportchef Adam Kallenberg vara, som till ÖB säger att Guntsch är ett av två namn som är aktuella att komplettera tränarstaben. 

– Vi har ett eller två intressanta namn som vi för dialog med. Det finns goda förutsättningar för att det ska kunna bli klart inom ett par veckor. Men vi känner ingen stress så. Vi känner oss trygga i Viktor. 



TV: Poddpanelen om att landslagslägret ställdes in - ”Stort frågetecken”

Rätt eller fel att SSL-klubbarna vägrade skicka spelare till landslagsläger?

Matchrapporter: Växjö vann avgörande matchen mot Kalmarsund Kalmarsund vann och kvitterade mot Växjö Växjö tog ny seger i serien mot Kalmarsund Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö

Den här artikeln handlar om: