Allsvenskan södra

Storbråk mellan Lindås Rasta och Karlstad

Det var tuffa tag i tredje perioden mellan Lindås och Karlstad som slutade med 7 utvisningar varav ett matchstraff.

I helgen möttes tabellettan Karlstad och tabelltvåan Lindås Rasta i den södra allsvenskan. Det blev en stökig match med många mål och i tredje perioden rann känslorna över och ett stort bråk utbröt mellan de båda lagen.

Gästernas Simon Sjögren tacklade omkull Lindås Fabian Österman efter avblåsning vilket fick Lindåsspelarna att rusa in på planen och Enis Medjedovic knuffade ner två Karlstadsspelare i backen. Bråket utmynnade i att Medjedovic åkte på ett matchstraff 3 samt att Karlstadsspelarna Simon Sjögren och Jesper Colling åkte ut två minuter för hårt spel. Totalt utdömdes 7 utvisningar i den tredje perioden och när bråket började ledde Karlstad med 10-6. Matchen slutade till slut 13-8 till Karlstad som behåller serieledningen medan Lindås halkade ner till tredje plats.

Se bråket i klippet ovan och se highlights från matchen här.

Matchrapporter: Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda IBF Falun vinnare mot Karlstad – avgjorde i förlängningen Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Karlstad avgjorde i förlängningen mot JIK