Sirius vann mot Malmö FBC

Sirius ryckte i sista perioden och vann mot Malmö FBC

Sirius vann hemma mot Malmö FBC i Superligan SSL dam med 4-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan Sirius avgjorde i sista perioden.

Det var två formstarka lag som möttes. Andraplacerade Sirius tog femte segern i rad. Malmö FBC hade före matchen tre segrar i rad.

Jonna Vuontisvaara gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Maja Brodin och Klara Molin, målen för Malmö FBC gjordes av Elin Johansson och Rebecca Mårtensson.

Matchresultatet innebär att Malmö FBC ligger kvar på åttonde plats.

Sirius tar sig an Endre i nästa match borta söndag 21 februari 12.30. Malmö FBC möter Pixbo Wallenstam hemma fredag 19 februari 19.00.

Matchrapporter: Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Pixbo Wallenstams segerrad fortsätter efter 9-3 mot Malmö FBC Rönnby IBK vände och vann mot Malmö FBC Tre poäng till IBK Lund efter avgörande i slutperioden mot Malmö FBC Tre poäng för Malmö FBC hemma mot Kalmarsund