Hagunda vann mot Tullinge
Montage
Matchrapport

Hagunda vände underläge och vann

ANNONS

Hagunda låg under inför sista perioden i hemmamatchen i Allsvenskan norra herr mot Tullinge. Men laget vände underläget, och vann, med 6-5 (0-1, 0-2, 6-2) i lördagens match i Uppsala Life Arena.

– Vi släpper på gaspedalen sista kvarten och visar att vi vill att säsongen ska leva vidare. Skönt att få med sig alla poängen och vi fick visa för oss själva att vi är bra när vi tror på det, kommenterade Hagundas tränare Magnus Adolfsson efter matchen.

Tullinges lagledare Urban Sandgren tyckte så här om matchen:

– Vi spelar riktigt bra i två och en halv period och leder rättvist när vi börjar slarva och tar dåliga beslut. Under matchens sista tio minuter låter vi hemmalaget ta för sig mer och mer och de går ikapp, och gör segermålet med bara fem sekunder kvar, i en match som vi ska kontrollera och vinna.

Fredrik Holtz gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Joel Ahlin, Isak Bengtsson och Johan Eriksson, målen för Tullinge gjordes av Niklas Schüler 2, Anton Andersin, Niclas Johansson och Bilbo Morast.

Hagunda ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Tullinge ligger på sjunde plats.

Hagunda möter Sätra i nästa match hemma söndag 21 februari 15.00. Tullinge möter samma dag Salem hemma.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: