#ibsilly-bomben
Foto: Per Wiklund
Superligan

SSL-lag har gjort en riktig supervärvning

ANNONS

Enligt uppgifter kommer en schweizisk superstjärnan göra comeback i SSL nästa säsong.

Årets silly season verkar dra igång rekordtidigt och flera SSL-lag har redan börjat se om sitt hus och värvat in nya spelare till kommande säsong. Enligt uppgifter till Sportexpressen ska Växjö Vipers ha gjort klart med en riktig supevärvning till kommande Säsong.

Schweiziska superstjärnan Manuel Maurer återvänder till SSL och Växjö enligt tidningen som pratat med lagets tränare Johan Schönbeck om det. Han förnekar dock att han vet något om saken. 

– Jag försöker hålla mig vid sidan av det arbetet. Men det är ingenting som är känt för mig. Men det hade varit roligt om det var så. Det hade jag inte haft något emot. Det hade varit superroligt. Han är ju en spelare av hög klass.

Maurer gjorde stor succé när han debuterade i SSL med Växjö för två säsonger sedan. Då gjorde 27-åringen 57 poäng fördelat på 35 mål och 22 assist. Han gjorde även en snabb comeback tidigare denna säsong när den schweiziska ligan var pausad. Då gjorde han 7 mål och 7 assist på sex matcher innan han åkte tillbaka till Schweiz. Nere i Schweiz ligger han just nu fyra i poängligan på 9+9, leder poängligan gör den före detta faluspelaren Alexander Hallén med 29 poäng. Just Falun var även med i jakten på Maurer men enligt Sportexpressen kommer han inom en snar framtid skriva på för Växjö.     


TV: Mika Kohonens nycklar till framgång

Världens bästa spelare genom tiderna avslöjar framgångsreceptet i Innebandymagazinets podcast

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Den här artikeln handlar om: