Onyx IBK förlorade mot FBC Lerum

Tuff match slutade med seger för FBC Lerum mot Onyx

Det svängde i matchen i Allsvenskan södra herr mellan Onyx och FBC Lerum i Rosvalla. Hemmalaget Onyx hade ledningen i början av andra perioden, med 3-1, men FBC Lerum vände matchen och vann till slut med 11-6 (1-3, 6-0, 4-3).

FBC Lerums tränare Anton Olofsson om matchen:

– Det var gott att vinna, alltid tufft på bortaplan i allsvenskan så tre poäng med sig hem är vi nöjda med. En helt okej insats över sextio minuter.

Segern var FBC Lerums fjärde på de senaste fem matcherna.

Joel Ekström gjorde fyra mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Fredrik Bäckman 3, Tim Sandblom 2, Oskar Härsjö och Noah Johansson, målen för Onyx gjordes av Patrik Hallberg 2, Lucas Karlsson 2, Andreas Lundin och Gustaf Sandberg.

FBC Lerum ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Onyx är på tolfte och sista plats.

Onyx tar sig an Åstorp/Kvidinge i nästa match hemma söndag 7 februari 15.00. FBC Lerum möter Lillån borta lördag 13 februari 14.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund FBC Lerum bröt Warbergs segersvit FBC Lerum vann trots uppryckning av Höllviken Seger för Hovslätt i toppmötet med FBC Lerum