Höllviken
Höllvikens senaste trepoängare kom för fem matcher sedan när man besegrade Fagerhult Habo. Sedan dess har man förlorat fyra raka varav de två senaste i sudden death.
Foto: FBC Kalmarsund
Superligan

Förbundskapten får ny roll i Höllviken

ANNONS

Höllviken gör förändringar i sin ledarstab.

Höllviken, som ligger tredje sist i SSL, tappar assisterande tränaren Fredrik "Fritz" Svensson som lämnar av personliga skäl.

- Det är aldrig kul när en helt vanlig stjärna lämnar men vi är samtidigt ytterst tacksamma och glada för allt som Fritz gjort under sina år, såväl som tränare men även som spelare. Vi hoppas givetvis att vi en dag får se Fritz i någon ny roll i klubben och vår dörr står alltid öppen för honom, skriver skåningarna på sin hemsida.

Utöver Svenssons avhopp sker flera förändringar i ledarstaben. Joon Berggren fortsätter som huvudtränare och vid sin sida får han Danmarks förbundskapten och tidigare AIK- och Helsingborgstränaren Mikael Karlberg. som ska ha ett "övergripande ansvar för taktik och strategi", samt Viktor Ottosson som kommer jobba med individuell träning och agera som hjälptränare. Martin Ranelid kompletterar staben som mental coach och pådrivare.

- Detta känns som en mycket spännande och intressant lösning och vi är övertygade om att detta kommer att ge ny energi i laget! Redan imorgon (läs: idag) ställs vi mot skånerivalen FC Helsingborg och vi hoppas givetvis på en positiv injektion direkt, säger Jörgen Hagmann, ordförande i Höllviken.


Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge FBC Lerum vann trots uppryckning av Höllviken Tre poäng till Höllviken efter avgörande i slutperioden mot Nilsby

Den här artikeln handlar om: