Allsvenskan norra

AIK bjuder på innebandygodis

Kolla in Filip Wiklunds urläckra mål mot Bele Barkarby, men är det målet som är snyggast eller förarbetet?

Filip Wiklund bjuder på ett riktigt klassmål när han reducerar till 7-9 mot Bele Barkarby i helgen. Det blev startskottet till AIK:s upphämtning. En minut och tolv sekunder senare kunde även Wiklund kvittera till 9-9 och rädda en poäng till AIK.

Men nog för att hans 7-9 mål är en riktigt snygg soloprestation men kolla in Alex Kjellbris brytning på mittplan. Där snackar vi sno godis från barn-brytning. Brytningen påminner väldigt mycket om en klassisk brytning av Warbergsbacken Klas Karlsson i VM 1996, en brytning som är en av de snyggaste genom tiderna. Kolla in Wiklunds mål i klippet ovan.

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK