Strängnäs IBK vann mot IK Sätra

Pelle Hansson tvåmålsskytt för Strängnäs i segern mot Sätra

Strängnäs vann mötet med Sätra hemma med 5-3 (2-0, 1-1, 2-2) på söndagen i Allsvenskan norra herr.

Sätras tränare Per-Erik Jansson tyckte så här om matchen:

– Hej! Första perioden leder Strängnäs rättvist, andra börja vi käka oss in i matchen,men tyvärr är vi ruskigt ineffektiv. Strängnäs vinner rättvist, Sätra måste börja jobba för klubbmärket.

Segern var Strängnäs fjärde på de senaste fem matcherna.

Pelle Hansson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Niklas Engman, Melker Hemmingberg och Kalle Karlsson, målen för Sätra gjordes av Andreas Dahlqvist, Oskar Flybring och Tomas Halling.

För tabellens utseende betyder det här att Strängnäs ligger på åttonde plats medan Sätra har tiondeplatsen.

Strängnäs möter Gävle GIK i nästa match hemma lördag 30 januari 16.00. Sätra möter samma dag Visby IBK hemma.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs Storseger för Strängnäs – 12-6 mot Fristad Dålig första period sänkte Fagerhult Habo