Ketil Kronberg
Ketil Kronberg har inte spelat i SSL sedan den 14 mars förra året.
Foto: Adam Troy
Superligan

Oviss framtid för Kronberg: "Klart jag är orolig"

ANNONS

Ketil Kronberg har inte spelat en match den här säsongen. Först på grund av en handoperation och därefter en knäskada. Till VK säger Ketil att han har tre alternativ framför...

Ketil Kronberg har inte spelat en match den här säsongen. Först på grund av en handoperation och därefter en knäskada. Till VK säger Ketil att han har tre alternativ framför sig – operation, spela med smärta eller testa en kortisonspruta, och att tanken var att han skulle vara tillbaka på planen innan jul. 

- Det hade inte varit några problem att spela med smärta, men jag har inte tänkt lira om jag inte kan göra det ordentligt. Jag vill kunna gå för fullt i närkamper och pressa och göra allt 100 procent, säger han till VK.

Dalen, som ligger femma i tabellen, har haft sanslös otur med skador och sjukdomar den här säsongen och tvingats använda sig av 30 olika spelare. Den siffran kan stiga då Kronberg hoppas kunna ”få köra innebandy” på lördag, men han utesluter inte heller att hela säsongen kan vara körd.

– Det är klart jag är lite orolig, med tanke på att det inte är så långt kvar på grundserien. Vi har elva matcher kvar och jag vill ju komma i innebandyform också innan slutspelet. Förhoppningsvis kan jag köra för fullt snart, vi får se efter mitt test på lördag, säger han till VK.


TV: Poddpanelen: Så ska säsongen 2020/21 slutföras

SM-final i Globen utan publik? ”Kommer vara jävligt tomt”

Matchrapporter: IBK Dalen utklassade Sirius – vann med 11-2 IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Stort jubel när IBK Dalen säkrade seriesegern med vinst mot Sundsvall FBC Skälby kunde inte stoppa IBK Dalens segertåg IBK Dalens fina svit håller i sig efter 7-2 mot Djurgården

Den här artikeln handlar om: