Allsvenskan norra

Måste vara det snyggaste självmålet någonsin?

ANNONS

Djurgårdsspelaren gör ett konstmål som nog aldrig tidigare gjorts på en innebandyplan. Tyvärr är det i fel mål.

Oscar Norrman verkar besitta talanger som borde ha tagit honom långt även inom fotbollen. I helgen bjöd han på ett konstmål som självaste Zlatan inte varit i närheten av att göra. Kolla in den vältajmade bredsidan på volley som sedan går rakt upp i luften som Norrman sedan slår in med sin egen klubb i det egna målet.

Kanske ett av det snyggaste självmålen i innebandyhistorien men borde inte målet ha dömts bort? För visst borde det vara hög klubba eftersom Norrman slår in bollen i sin egen huvudhöjd. Men ingen protesterar och man kan väl anta att domarna tillämpar den gamla oskrivna regeln att är målet så pass snyggt så dömer man inte bort det för en lite för hög klubba. Återstår att se om Gävle väljer att gå vidare med detta till videogranskning? Men det känns inte som så med tanke på deras reaktioner utan de verkar rätt så nöjda med domslutet. 

Matchen den vann Djurgården med 9-5 och Norrman gjorde även ett mål i Gävles målbur. Se målet i klippet ovan. 

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö

Den här artikeln handlar om: