Pixbo Wallenstam vann mot IBF Falun

Pixbo Wallenstam avgjorde med fyra mål i tredje perioden

I två perioder hängde bortalaget IBF Falun hyggligt med i matchen mot Pixbo Wallenstam. Men Pixbo Wallenstam öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 9-3 (3-3, 2-0, 4-0) i matchen i Superligan SSL dam.

Segern var Pixbo Wallenstams fjärde på de senaste fem matcherna.

Cajsa Elm och Eliska Krupnová gjorde tre mål var för Pixbo Wallenstam. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Emma Stenberg 2 och Caroline Adelöw, målen för IBF Falun gjordes av Emelie Björklund, Emma Hansson och Lovisa Åström.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Pixbo Wallenstam på tredje plats och IBF Falun på nionde plats.

Pixbo Wallenstam tar sig an Täby i nästa match borta onsdag 20 januari 19.00. IBF Falun möter Täby hemma lördag 23 januari 13.30.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam fick en drömstart – vann mot IBK Lund Ny tung förlust för Åkersberga IBF – som tvingas lämna serien Revansch och tre poäng för Endre Isabel Balzano i målform när Åkersberga IBF vann mot IBF Falun Pixbo Wallenstams segerrad fortsätter efter 9-3 mot Malmö FBC