Sök
Exklusiv intervju

"Målet är att bli världsbäst"

För första gången någonsin har en spelare från Västsverige hamnat högst upp i Innebandymagazinets lista över landets största talanger. Innebandymagazinet träffade honom hemma i villan i Gråbo utanför Göteborg.

Han valdes som nummer 1 i den prestigefyllda rakningen av Sveriges största talanger födda 2004 och väntas få en stor roll i Lerums allsvenska lag under våren, men innan seniorkarriären tar över helt vill supertalangen Victor Johansson vinna P16-SM och JAS-guld.

– Jag vill vinna titlar, jag vill vinna P16-SM en gång till och vinna JAS. Med herrlaget i Allsvenskan vill jag också nå så långt som möjligt. Först ska vi säkra kontraktet och sedan vill vi något mer om jag ska vara ärlig, säger Victor Johansson till Innebandymagazinet.

Det här är bara början

För 12:e gången har Innebandymagazinet utsett Sveriges största talang 17 år och yngre. Bland flera av vinnarna tidigare år har karriären sedan fortsatt i U19-landslag, A-landslag med både SM- och VM-guld i sitt CV. Nu är det en kille från lilla G

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
49 kr */mån
Allt på Innebandymagazinet
Köp Innebandymagazinet Plus
*Betalas årsvis 588 kr
Tillgång 12 månader
Everysport Plus
99 kr /mån
Obegränsad tillgång till allt innehåll på Innebandymagazinet, Hockeysverige & FotbollDirekt
Köp Everysport Plus
Förnyas med 99 kr/mån
Avsluta när du vill
Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten