Sök
Långläsning

Brottman: ”Jag är en extremt tråkig person”

Exklusiv intervju med Sveriges nya förbundskapten.

Thomas Brottman avslutade 2020 med att få det finaste uppdraget man kan tänka sig i Sverige. Tillsammans med Niklas Nordén ska han leda herrlandslaget över de kommande tre VM-turneringarna (2021, 2022, 2024).

"Äntligen" sa många röster men i ärlighetens namn var utnämningen i december högst sensationell trots allt. Självklart för hans mäktiga CV men ändå sensationellt hur hans annorlunda framtoning varit. Det har kanske inte stått ”förbundsanställd” i pannan på honom under de senaste 25 åren. Twitter och andra sociala medier har ett par gånger slått i taken när han uppträtt på SM-finaler utan någon som helst klädkod. ”Brolle” har inte varit blyg att uppträda både i keps och hood-tröja på innebandyns egen nationaldag i Globen.

Vill inte vara skyldig någon något

Thomas fick jobbet som förbundsk

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
49 kr */mån
Allt på Innebandymagazinet
Köp Innebandymagazinet Plus
*Betalas årsvis 588 kr
Tillgång 12 månader
Everysport Plus
99 kr /mån
Obegränsad tillgång till allt innehåll på Innebandymagazinet, Hockeysverige & FotbollDirekt
Köp Everysport Plus
Förnyas med 99 kr/mån
Avsluta när du vill
Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten