Produktguiden

SUPERSKIN - raka lättviktsklubbor med perfekt balans

ANNONS

”Såg snabbt att detta skulle bli en av våra mest populära klubbserier”

Många vill ha lättviktsklubbor, men inte nödvändigtvis alltid den som är allra dyrast eller lättast, utan vill kunna välja bland olika viktkategorier. Där har Unihoc positionerat SUPERSKIN som ett hett alternativ med många valmöjligheter. 

Klubbserien gjorde entré med två tidiga release-modeller i början på 2020 i samband med att ICONIC-bladet lanserades.

– Intresset var enormt och när vi till sommaren 2020 släppte hela serien med ytterligare 6 klubbmodeller så såg vi snabbt att detta skulle bli en av våra mest populära klubbserier. En stor mängd spelare använder sig nu av SUPERSKIN, oavsett om man är motionär eller elitspelare, tack vare att man har flera alternativ att välja bland och lätt kan hitta en variant som passar, säger Unihocs Johan Jihde till Innebandymagazinet.

Vilka valmöjligheter har man?

– SUPERSKIN-serien består av raka lättviktsklubbor med perfekt balans,  i flera olika viktklasser beroende på mängden kolfiber som används i respektive klubba. MID, REGULAR, PRO och MAX heter alternativen och går från 40%, 80%, 95% till 100% kolfiber i skaften.

Vad är utmärkande för SUPERSKIN - gemensamma nämnare oavsett vilken viktkategori man väljer?

– Det utmärkande för serien är att balansen är optimerad i alla skaftmodeller, så oavsett vilken viktklass eller prisklass du väljer så får du ett perfekt skaft i den kategorin. Den gemensamma nämnaren är att alla kategorier är tillverkade av högkvalitativ kolfiber med toppkvalitet, men mängden kolfiber i varje kategori varierar beroende på hur låg vikt man är ute efter. Ju lägre vikt, desto högre grad kolfiber i klubban.










Podcast avsnitt 17: Kent Göransson

Warbergs SSL-tränare gästar Fredrikssons innebandypodd

Den här artikeln handlar om: