Luca Graf.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Två landslagsspelare klara för SSL

ANNONS

Två superheta förstärkningar i herrarnas SSL är avslöjade.

Importerna fortsätter att rulla in från Schweiz. Nu är det klart att Dalen värvar schweiziska landslagsforwarden Claudio Laely från Grasshoppers på ett korttidskontrakt. Det här skriver Sportexpressen.

28-årige Laely har under hösten gjort åtta poäng på fem matcher i NLA.

– Det är jätteschysst av Grasshoppers att låna ut honom. De öste beröm över honom. För oss passar det perfekt med alla våra skador. Det här känns jättekul, säger Dalens klubbchef Urban Karlsson till Sportexpressen.

Sportexpressen avslöjar också att Sirius har hittat en meriterad ersättare till backen Daniel Stenlund som nyligen offentliggjorde att han slutar. Det handlar om Schweiz landslagskapten Luca Graf, 29-åringen som till vardags spelar i NLA-laget Zug, som ansluter på lån. Graf har tidigare spelat i SSL, detta i Växjö för sju år sedan.

Tidigare i veckan blev det också klart att Manuel Maurer, även han schweizisk landslagsman, återvänder till Växjö på lån.

Matchrapporter: IBK Dalen utklassade Sirius – vann med 11-2 IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Skälby vann klart borta mot Sirius Stort jubel när IBK Dalen säkrade seriesegern med vinst mot Sundsvall FBC Djurgården segrare hemma mot Sirius

Den här artikeln handlar om: