FREDRIKSSONS INNEBANDYPODD #13
Podcast

Avsnitt 13: Kim Nilsson

ANNONS

En av världens bästa spelare gästar Fredrikssons innebandypodd.

Fredrikssons innebandypodd leds av Innebandymagazinets grundare, Magnus Fredriksson, och gästas av spännande innebandyprofiler. Podcasten, eller "vodcasten" som man också brukar kalla det när det är i videoform, berör stora och små ämnen inom innebandyn med stark kärlek till sporten. Nördiga, intressanta och tankeväckande samtal utlovas.

I det 13:e avsnittet gästar Kalmarsunds landslagsforward Kim Nilsson, som har en mäktig meritlista. SM-guld både i ungdoms-, junior- och seniorålder. VM-guld med U19- och A-landslaget. Utsedd till världens bästa innebandyspelare 2014. MVP i VM både 2012 och 2014. Poängligavinnare i SSL 2011. Guld i schweiziska ligan 2016. Med mera, med mera. 

Poddavsnittet innehåller bland annat:

✔ Framgångsrika ungdomsåren

✔ Resan med Kalmarsund

✔ Sveriges bästa spelarkontrakt?

✔ Hur länge till spelar han?

✔ Besvarar frågor från Innebandymagazinets läsare

Titta på avsnittet i videoklippet ovan. Fredrikssons innebandypodd finns även tillgänglig för lyssning på Acast och iTunes.

Matchrapporter: Växjö vann och kvitterade mot Kalmarsund Kalmarsund tog ny seger mot Växjö Likaläge i matchserien efter Växjös seger mot Kalmarsund Kalmarsund fick en bra start mot Växjö Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: