Tyresö Trollbäcken förlorade mot Rosersberg

Rosersberg vann mot Tyresö Trollbäcken på bortaplan

Rosersberg vann borta mot Tyresö Trollbäcken i division 1 östra Svealand herr i innebandy. Matchen på söndagen slutade 4–6 (2–1, 0–2, 2–3).

Rosersbergs tränare Magnus Jäderlund om matchen:

– Det var en match som spelades i skuggan av sorg och vi sänder vårt djupaste deltagande till TT och nära anhöriga. Vi lyckas vinna den svåra och täta matchen trots underläge och blickar framåt mot Värmdö hemma på fredag.

Joakim Brolund och Linus Jämtdal gjorde två mål var för Rosersberg. Övriga mål för bortalaget gjordes av Joakim Gustafsson och Linus Jonsson.

Tyresö Trollbäcken ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Rosersberg ligger på åttonde plats tabellen.

Tyresö Trollbäcken tar sig an Björklinge i nästa match hemma lördag 31 oktober 15.30. Rosersberg möter Värmdö hemma fredag 30 oktober 19.05.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken