Juniorallsvenskan Grupp A

15-åring gör äkta hattrick på under 8 minuter

15-åriga Livia Svartvadet är inne i ett ruskigt poängstim.

Hockeylegendaren Per Svartvadets, som spelat både i NHL och landslaget, dotter har ärvt sin pappas känsla för var målet befinner sig. Just nu är femtonåringen inne i ett fruktat poängstim som började förra helgen då hon gjorde 7 poäng i JAS. Igår gjorde hon fem nya poäng när hennes Örnsköldsvik IBF besegrade Umeå City IBF med 9-3 i JAS. På 7 minuter och 56 sekunder gjorde Livia Svartvadet ett äkta hattrick i den andra perioden. Kolla in alla tre mål i klippet ovan.

Matchrapporter: Förlust för Örnsköldsvik IBF på hemmaplan mot Falun Seger för IBK Lund borta mot Örnsköldsvik IBF Örnsköldsvik IBF vann enkelt hemma mot Lockerud Mariestad Örnsköldsvik IBF segrare borta mot Telge Örnsköldsvik IBF vann mot Dalen