Notification

Talangcampen kör som vanligt under höstlovet

Nästa vecka är det höstlov i landets skolor. Populära innebandyläger arrangeras runt om i Sverige med Corona-anpassade restriktioner. Selected Player kör på 23 orter.

Seriespelet för landets alla ungdomsserier har varit igång i fyra veckor. Turneringar som ställdes in i våras har till viss del genomförts på försäsongen. En hel del sommarläger fick ställas in i somras till följd av Corona. Selected Player som funnits i 15 år och kallas allmänt för Sveriges talangfabrik har också haft ett annorlunda år med flyttade läger. Men höstens Local Talent Camp genomförs som planerat. På 23 olika hallar runt om i landet med max 50 deltagare för att följa myndigheternas regler och för att minska smittspridningen av Corona.

- Vi är extremt peppade att sätta igång. Våra ledare är redo och alla våra deltagare ska få en fantastisk utbildning under fyra dagar. Vi vill hjälpa så många unga spelare som möjligt att nå sin fulla potential, säger Jonathan Kronstrand till Innebandymagazinet som grundade Selected Player för 15 år sedan.

Under höstlovet vecka 44 mellan den 26-29 oktober genomförs SP-lägret på totalt 23 platser runt om i Sverige. Här är alla orter:


Norra Sverige
Umeå, Sundsvall, Gävle, Borlänge.
  
Mellan Sverige

Kumla, Västerås, Linköping, Uppsala.

Östra Sverige
Danderyd, Solna, Värmdö, Huddinge.

Västra Sverige

Stenungsund, Kärra/Göteborg, Lundbystrand/Göteborg, Alingsås, Karlstad.

Södra Sverige
Jönköping, Kalmar, Helsingborg, Malmö.