Skoghall vann mot Alingsås
Montage
Matchrapport

Skoghall vann hemma mot Alingsås

ANNONS

Skoghall vann matchen hemma mot Alingsås i division 1 västra herr i innebandy på lördagen. 8–4 (3–0, 2–1, 3–3) slutade matchen.

– Man blir lite girig när vi har ett så stort bollinnehav som vi har. Vi borde, med bättre skärpa, gjort 14 mål även idag. Samtidigt släpper vi in något mål för mycket på de spelvändningar vi bjuder på, så det finns absolut saker att jobba med framöver. I det stora hela gör vi en okej och stabil match. Vi gör ändå dubbelt så många mål som vi släpper in och fortsätter att trycka dit några viktiga bollar i powerplay, kommenterade Skoghalls tränare Niclas Andersson.

Albin Englöw gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Andreas Jonsson 2, Pär Hallerstedt, Andreas Jansson och Simon Sjögren, målen för Alingsås gjordes av Mattias Ögren 2, Emil Axelsson och Kevin Keijsner.

Alingsås har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Skoghall har nio poäng.

Lördag 24 oktober spelar Skoghall hemma mot Stenungsund 13.00 och Alingsås mot Lidköping borta 15.30 i Idrottens hus.

Matchrapporter: Jonsson och Lundahl heta när Alingsås slog Zenith Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge

Den här artikeln handlar om: