Lockerud/Mariestad förlorade mot Rönnby U
Montage
Matchrapport

Rönnby U fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

ANNONS

Det går fortsatt bra för Rönnby U i Allsvenskan västra dam i innebandy. På lördagen mötte laget Lockerud/Mariestad i ICA-kvantum hallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Lockerud/Mariestad blev 3–2 (0–0, 0–1, 3–1).

– Vi är ett gäng vinnarskallar som heter duga, vi vägrar vika ner oss. Återigen en grym sista period. Vi har gjort 14 av våra 21 mål i sista perioden. Vinnarsviten är intakt och den har vi förtjänat att ha med en härlig inställning till jobbet på planen, kommenterade Rönnby U:s tränare Peter Stillman.

Lockerud/Mariestads tränare Mickael Fredriksson om matchen:

– En jämn match där vi har en hel del chanser att kunna vara i en större ledning efter två perioder, ineffektivitet och för många utvisningar gör att Rönnby får chansen att komma in i matchen. Vid tidpunkterna målen kommer är det blytungt för oss. Vi ger det verkligen chansen och är nära och kvittera på slutet. Vi skapar mycket och i stora delar är vi det bättre laget på planen det får vi ta med oss till kommande match.

Bakom de tre poängen för Rönnby U låg mål från Emelie Isaksson, Kajsa Johansson och Emelie Löwgren, medan Sara Mörk och Maja Pehrson gjorde Lockerud/Mariestads mål.

Lockerud/Mariestad har nu fyra poäng och Rönnby U har tolv poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 24 oktober. Då möter Lockerud/Mariestad Skoghall i ICA-kvantum hallen 17.00. Rönnby U tar sig an Linköping IBK borta 18.00.

Matchrapporter: Målfest när Thorengruppen krossade Lockerud/Mariestad i Thoren Arena Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Lockerud/Mariestad klart för nedflyttning – efter förlust mot Kalmarsund Linnéa Wallgren tvåmålsskytt för Karlstad i segern mot Lockerud/Mariestad Endre vände underläge till seger

Den här artikeln handlar om: