Hovslätt förlorade mot Lindome
Montage
Matchrapport

Amanda Lööv Miljevic i målform när Lindome vann mot Hovslätt

ANNONS

Bortalaget Lindome tog hem de tre poängen efter seger mot Hovslätt i Allsvenskan södra dam i innebandy. 3–5 (0–4, 1–1, 2–0) slutade matchen på lördagen.

– Vi är helt enkelt inte tillräckligt på hugget, vi hamnar tvåa i många situationer och bjuder på ytor som de är snabba att utnyttja. Det är allas ansvar att vi har fullt fokus och en hundraprocentig inställning, vilket inte var fallet idag. Vi tar ändå med oss andra och tredje perioden som vi vinner med 3-1, men det är ju en klen tröst just nu, kommenterade Hovslätts tränare Henrik Jonsson.

Amanda Lööv Miljevic gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Jenny Abrahamsson, Linnea Gustavsson och Anna Sköldberg, målen för Hovslätt gjordes av Olivia Jonsson, Elsa Porsbo och Sophie Randau.

Det här betyder att Hovslätt nu ligger på tionde plats i tabellen, och Lindome är på åttonde plats tabellen.

I nästa match, lördag 24 oktober, har Hovslätt Pixbo Wallenstam borta i Wallenstamhallen 13.00, medan Lindome spelar borta mot Munka-Ljungby 15.15.

Matchrapporter: Lindome klart för kval till Superligan Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad Moa Wahlström stor matchhjälte när Lindome slog Olofström Lindås vann efter sen kvittering mot Lindome

Den här artikeln handlar om: