Sök
 
Foto: Per Wiklund
Landet runt

Stockholmsserierna startar i helgen - smakstart för AIK

✔ Dam1an ✔ Herr2an ✔ Herr3an ✔ Alla matcher i Stockholm idag

Storsatsande AIK tekade igång Dam1an-serien på fredagskvällen när man tog emot Rotebro i Solnahallen, och stjärnvärvningarna levererade direkt. Före detta landslagsspelarna Jennifer Stålhult och Jenny Gustafsson svarade för 2+1 respektive 0-2, medan Mari Aanerud (förra säsongen i schweiziska högstaligan) också gjorde 2+1 i matchen som slutade 9-3.

Under lördagen fortsätter det premiärspelas på många håll i Stockholm med totalt 36 seriematcher. Bland annat startar Herr2an-serien med fyra matcher, där mötet mellan Jakobsberg och Väsby blir extra intressant då båda lagen tippas kunna hota i toppen av tabellen under säsongen. Storfavoriten Nacka Wallenstam kliver in på söndagen när man gästar Sörskogen i Flemingshallen.

Även Herr3an kickar igång i helgen. Norra serien inleds med två matcher under lördagen medan södra serien smygstartade redan igår kväll när Ingarö slog Vendelsö med 5-4. Just Ingarö tippas kunna bli ett av lagen som slåss om seriesegern och har en trupp vars bas kretsar mycket runt 99-kullen. Förstalinan med Max Wallin, Axel Ulltin och Oscar Forstadius var en av Sveriges mest poängstarka under JAS-säsongen 2017/18 och kemin finns kvar, det visade man inte minst igår då trion svarade för varsin poäng.

Alla 36 matcher i Stockholm idag

Herrar division 2
11:30IBF Offensiv Lidingö (A) - Högalids IF (A)Bodals Bollhall 
13:00Jakobsbergs IBF (A) - Väsby AIKJakobsbergs Sporthall 
13:15Runby IBK - Tungelsta IF (A)Väsby skolan 
15:30IS Bar Central Nytorget - Hässelby SK IBK (A)Skanstullshallen 
Herrar division 3 norra
12:15Rosersbergs IK (B) - Hammarbyhöjden IBKRosershallen 
14:30Sundbybergs IK - Vaxholms IBF (A)Brotorpshallen 
Herrar division 3 södra
12:00Huddinge IBS (A) - Västerhaninge IBK (A)Fleminghallen 
18:15Sickla IF - Sköndals IK AJärla Sporthall 
Herrar division 5 Mellersta
11:00Hammarby IF IBF (B) - Ingarö IF (B)Sjöstadshallen 
14:15Farsta IBK (B) - Hässelby SK IBK (B)Farstahallen 1
16:30Älta IF - Högdalens AIS (B)Järla Sporthall 
Herrar division 4 norra
14:00Vaxholms IBF (B) - Väsby AIK (B)Vaxholm innebandyhallen
18:00IK Frej Täby IBK - Tungelsta IF (B)Vikingavallen
Herrar division 4 södra
11:00IK Ängen/Sätra - Bergfoten IBKSkärholmshallen 
15:30IK Tomtberga (A) - Nynäshamns IBK (A)Kvarnbergshallen 
15:30Malmens SF - Salems IF (B)Vendelsömalmshallen 
Herrar division 4 mellersta
12:30Värtans IK - Ängby IF (A)Hjorthagshallen 
Lokomotiv Stockholm IK - Högdalens AISSkanstullshallen 
Herrar division 5 Norra
10:00Lokomotiv Kista IBF - Rotebro IS IBK (B)Ärvingehallen 
16:00IK Frej Täby IBK (B) - Adelsö IF Vikingavallen
Damer division 1
12:15Sundbybergs IK (A) - Värmdö IF (A)Brotorpshallen 
14:00FBI Tullinge (A) - Råsunda ISTullingehallen 
14:00Täby FC (A) - Hässelby SK IBK (A)K-Rauta Arena
Damer division 2 Norra
12:15Täby FC (B) - Väsby AIK (A)K-Rauta Arena
12:30Vaxholms IBF - Åkersberga IBF (B)Vaxholm innebandyhallen
13:15Sollentuna IBF - Sigtuna IF IBKEdsbergshallen 
Herrar veteraner division 1
13:00Rotebro IS IBK - Täby FC (A)Rotebrohallen (Nya)
Herrar veteraner division 2 södra
10:30IK Malmen - Älta IFSöderbymalmskolan 
FBI Tullinge (B) - Segeltorps IFTullingehallen 
Damer division 3 norra
11:00Älvsjö AIK IBF (C) - IBF Offensiv Lidingö Kämpetorpshallen 2
16:00Sundbybergs IK (B) - Örby ISBrotorpshallen 
Damer division 2 Södra
12:45Hammarby IF IBF (B) - FBI Tullinge (B)Sjöstadshallen 
Damer division 3 södra
12:15FBI Tullinge (C) - Kungsängens IF (B)Tullingehallen 
13:30Huddinge IBS (B) - Nynäshamns IBKFleminghallen 
Damveteran
12:00Rosersberg Arlanda IBK - Sundbybergs IK Ekilla Sporthall 
13:15Älta IF - Rotebro IS IBK Järla Sporthall


TV: Inför SSL Herr 2020/21

✔ Favoriterna ✔ Nykomlingarna: ”Har inget att hämta” ✔ Jokern till SM-guld


Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus.
Genom att klicka på knappen nedan så kommer din återstående prenumerationstid på Innebandymagazinet ändras till ett konto på Everysport Plus. Vänligen notera att prenumerationstiden skiljer sig åt då priset är annorlunda.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten