17 dagar kvar
Per Wiklund

Filip Björk siktar på slutspel med nya klubben

ANNONS

Filip Björk tog, efter två säsonger i Sirius steget till Jönköpings IK i somras och centern har en tydlig bild av vad han vill åstadkomma i sin nya klubb.

– Jag förväntar mig att vi ska ta en plats i slutspelet i år, och för egen del förväntar jag mig att göra min bästa säsong hittills i livet, säger han till klubbens hemsida. 

22-åringen som under sin tid i Sirius utgjorde en av seriens mest produktiva enheter tillsammans med Filip Eriksson och Jakob Drews, har under sina första månader i klubben kamperat ihop med Joel Wadsten och Rikard Hessmer. 

– Samarbetet i kedjan har fungerat väldigt bra stundtals, däremot har vi varit ganska ojämna i våra prestationer, men det kommer att bli bättre. Det finns mycket bra att bygga på. Vi har nog alla en bra känsla, säger Björk som till hemsidan som framhåller två spelare lite extra hos smålänningarna. 
– Den som imponerat mest på mig är nog Simon Hult, han har sett riktigt fin ut. Sen har jag nog inte förstått hur bra Joel Wadsten faktiskt är innan jag kom hit.



TV: Inför SSL Herr 2020/21

✔ Favoriterna ✔ Nykomlingarna: ”Har inget att hämta” ✔ Jokern till SM-guld


Den här artikeln handlar om: