Foto: Per Wiklund
Försäsong

Efter Dalbjers kritik - nu svarar Kais-tränaren

ANNONS

Lars-Olov Olsson: "Vår målsättning är att komma topp fyra och där tror jag inte Falun kommer vara"

Det var efter förra veckans 5-5-match mellan dalalagen Kais Mora och IBF Falun som SSL-nykomlingens tränare, Daniel Dalbjer ställde sig frågande till kvalitén hos fjolårstvåan, och uttryckte att motståndarna såg ut att vara utbrända. I en intervju med Dalarnas-Tidning, svarar Kais Mora-tränaren, Lars-Olov Olsson på Dalbjers kritik. 

– Vi kanske såg trötta ut i kombination med att det var som en "semestermatch" för oss, därför såg det kanske jämnt ut i matchen. Men det här är helt enligt plan. Vi har haft ett tufft träningsprogram under en lång period nu och vi är helt trygga med att vi ser nedkörda ut. Vi är inte ett dugg oroliga inför seriestarten, säger han till DT, och passar på att bemöta Dalbjers påstående om att lagen, rent sportsligt, är på samma nivå. 

– Det får vi väl se, det får tiden utvisa. Det är svårt att dra några växlar efter de två träningsmatcher vi har spelat mot varandra, för alla är i olika perioder i sin träning. Jag tror absolut att Falun kan hänga med i SSL på ett bra sätt, men sedan får vi se om det blir jämnt skägg. Vår målsättning är att komma topp fyra och där tror jag inte Falun kommer vara. De kanske motbevisar och vi kanske inte lyckas med vår målsättning, vi får se, säger han till DT.  

Den här artikeln handlar om: