Västerås Floorball Cup

Endre fick med sig bronset hem

Endre tog en bekväm 7-1 vinst mot Nacka Wallenstam i matchen om tredje plats.

Nacka Wallenstam orkade stå emot Endres tryck i en period, sedan blev gotlänningarnas högre nivå allt för kännbart för stockholmarna som sakta men säkert maldes ner.  Ställningen efter 20 minuters spel var 1-0 till Endre efter att Ellen Bäckstedt tagit tillvara en indianare och dundrat in ledningsmålet i krysset.

I mitten av andra perioden kvitterade Nacka genom Erica Klevbo framspelad av Nackas bästa spelare Vilde Rundfloen. Men sedan ökade Endre tempot och Nacka hängde inte riktigt med. Efter 40 minuters spela var ställningen 1-3.

I sista perioden så var det ett tröttkört Nacka men som trots det hade flera vassa chanser men oskärpan i avsluten fällde dem. Endre däremot hade raka motsatsen i sina avslut och gjorde 4 mål i sista perioden som fastställde slutresultatet 7-1.

Tyvärr för Endres del så skadade sig nyförvärvet Ebba Bognesand tidigt i första perioden och det såg inte alls bra ut. Situation kan du se här.