Foto: IBK Dalen

IBK Dalen värvar spelare från sig själva

ANNONS

Samma klubb, samma tröja, samma serie fast med andra lagkamrater.

Förra säsongen värvade allsvenska IBF Dalen en målvaktstalang vid namn Jennifer Strandberg från Dam1an-laget Spöland Vännäs IF. Till kommande säsong så har IBK Dalen, som förra säsongen spelade i SSL, värvat Strandberg och till hösten kommer hon att spela i samma målvaktsställ och möta samma lag i samma serie fast även möta sina forna lagkamrater.

- Jag tycker att det ska bli väldigt roligt att IBF och IBK Dalen kommer att mötas i allsvenskan och jag tror att matcherna kommer vara tuffa med mycket vilja från alla spelare. Samtidigt ska det bli roligt att möta alla som jag spelade med förra säsongen också! Mina förväntningar på säsongen är att vinna serien och ta oss till kval och ta tillbaka SSL-platsen där vi hör hemma. De personliga mål som jag har för säsongen är att fortsätta utvecklas individuellt och försöka bidra mer på alla möjliga sätt som jag kan, säger Strandberg i ett pressmeddelande.

Klubbchef Urban Karlsson om värvningen:

- Vi är väldigt nöjda med att Jennifer har skrivit på ett nytt kontrakt med Dalen. Jennifer har gjort en väldigt bra sommarträning och jag tror att hon är på väg att utvecklas till en bra Superligamålvakt.

Kontraktet är skriver över de kommande tre säsongerna.