Foto: IBK Dalen

Dalen värvar från seriekonkurrenten

ANNONS

En målfarlig 22-åring har skrivit på för IBK Dalen.

IBK Dalens damer åkte som bekant ur SSL under märkliga former. Man håller nu på att rusta laget för fullt för en snabb återkomst till finrummet. Senaste värvningen gjordes igår och det är seriekonkurrenterna Kågedalens AIF:s Hanna Markstedt som är klar för Umeågänget. 22-åringen stod för 17 mål och 5 assist i den norra allsvenskan förra säsongen.

- Det känns kul och spännande att spela med Dalen, jag har fått ett bra intryck av föreningen och laget verkar taggade på kommande säsong! Mina förhoppningar för laget är att vi ska gå så långt som möjligt, och i slutändan hoppas jag att vi lyckas ta en plats i SSL till nästa säsong. Mina personliga mål är att utvecklas och ta nästa kliv som innebandyspelare. Jag vill kriga om så mycket speltid som möjligt och hoppas även kunna bidra med lite poäng under säsongen, säger Hanna Markstedt i ett pressmeddelande.

Klubbdirektör Urban Karlsson om värvningen:

- Vi är väldigt nöjda med att vi lyckats skriva ett 2-års kontrakt med Hanna. Hanna är en spelare som kommer att förstärka vårt lag och det är väldigt bra för Dalen att Hanna kan spela på flera positioner.

Den här artikeln handlar om: