#ibsilly-nytt
Foto: Niclas Andersson

#ibsilly-jackpott för Herr2an-lag

ANNONS

IBK Vänersborg har lyckats med att värva en spelare från SSL på sluttampen av silly season.

IBK Vänersborg har gjort en riktigt bra silly season inför seriepremiären i Herr2an Västergötland.  Tidigt under årets silly season gjorde man klart med två spelare från allsvenska IBK Lidköping, Ola Lindblad och poängkungen Tobias Andersson som gjorde 35 poäng för jumbon.  I förra veckan landade man ytterligare en riktig prestigevärvning när man gjorde klart med Jon Lindgren som förra säsongen spelade i SSL med Visby.

32-åringen har spelat de 8 senaste säsongerna i Visby IBK och ifjol stod forwarden för 8 poäng i Superligan. Anledningen till att Lindgren lämnar Visby är kärleken.

- Min sambo kommer från Trollhättan och efter några år på Gotland så fick hon en ny tjänst i Göteborg och flyttade hem till Trollhättan i höstas. Jag blev kvar på ön för att spela ett år till eftersom vi gick upp till SSL med Visby, säger Lindgren till lagets hemsida.

Med Lindgren i laget och de andra nyförvärven så seglar Vänersborg upp som en förhandsfavorit till kommande säsong. Men gotlänningen har själv ingen aning om vilka motståndarna är i Herr2an Västergötland.

- Jag har inte koll på motståndet i serien. Men jag tror på vår trupp. Och roligast har man när man vinner.