Sök
#ibsilly
Poängkungen Rickard Hessmer skulle sluta - men nu blir det en fortsättning i Jönköping trots allt.
Foto: Per Wiklund

#ibsilly 2020: SSL Herr - lag för lag

Klara övergångar i Svenska Superligan. Har du tips eller kompletteringar? Maila: redaktion@innebandymagazinet.se

Uppdaterad: 2020-08-10Dalen

Klara in:

John Stenström, forward (Wibax-Piteå)

Anton Grönlund, målvakt (Wibax-Piteå)

Tobias Sikström, forward (Gimonäs)

Anton Ahlbäck, back (Wibax-Piteå)

Klara ut:

Jonas Svahn, center (Team Thorengruppen)

John Stiglund, målvakt (Team Thorengruppen)

Lukas Harnesk, back (Team Thorengruppen)

Andreas Holmgren, back (Örnsköldsvik)

Joel Grape Tjernström, forward (Wibax-Piteå)Fagerhult Habo

Klara in:

Jesper Ekström, forward (Mullsjö)

Kasper Hultgren, center (Kalmarsund Ungdom)

Cyril Haldemann, målvakt (Floorball Köniz, Schweiz)

Klara ut:

Alexander Pernsteiner, forward (klubb oklar)

Filip Vom Hofe, målvakt (Pixbo Wallenstam)


Falun

Klara in:

Patrik Burman, back (Sirius)

Klara ut:

Johannes Larsson, back/forward (slutar)

Thomas Holmgren, back (slutar)

Alexander Hallén, forward (Zug United)Helsingborg

Klara in:

Linus Malmström, forward (Åstorp/Kvidinge)

Mattias Andersson, forward (Tullinge)

Vidar Jonsson, assisterande tränare

Klara ut:

Adam Berglund, back (Team Thorengruppen)

Philip Sannum, back (Malmö)


Höllviken

Klara in:

Jan Eckhardt, målvakt (IBK Lund)

Elias Niclasson, back (RIG Umeå)

Daniel Ring, forward (RIG Umeå)

Mathias Glass, forward (Benlose, Danmark)

Mike Trolle Lind, målvakt (Hvidovre Attack Floorball Club)

Jonas Kreysa, forward (Tatran Stresovice)

Jacob Sagmeister, forward (Bele Barkarby)

Klara ut:

Pontus Karlson Martell, forward (Chur, Schweiz)

Carl Hansson, målvakt (slutar)

Fabian Österman, back (Lindås)

Martin Kisugite, back (Köniz, Schweiz)


Jönköping

Klara in:

Jakob Olofsson-Adelin (tränare)

Christian Lindahl (tränare)

Joakim Norden (tränare)

Hannes Nyström, back (juniorlaget)

Simon Hult, forward (juniorlaget)

Filip Björk, center (Sirius)

Andreas Nordh, forward (Floorball Köniz, Schweiz)

Dennis Svensson, forward (Ledberg)

Oliver Lindén, back (Nybro IBK)

William Nilsson, center (juniorlaget)

Klara ut:

Simon Karlsson, forward (Mullsjö) 

Anton Hedin, back (Mullsjö)

Mickael Fredriksson, tränare

Karl Pontén, tränare

Andreas Jonsson, back (Hovslätt)

Edwin Skogward, forward (Klubb oklar)

Max Erntsson, forward (Westervik IBK)

Hannes Blomkvist, back/center (slutar)


Kalmarsund

Klara in:

Viktor Gustafsson, ass tränare (Lagan)

Thomas Crona, målvakt (RIG Umeå)

Max Källerteg, forward (Lindås Rasta)

Klara ut:

Johan Wittberg, center (slutar)

Gustav Bäckstedt, back (Kalmarsund Div 1)

Edin Omanovic, målvakt (klubb oklar)


Linköping

Klara in:

Nicola Bischofberger, back (Wiler-Ersigen, Schweiz)

Deny Känzig, forward (Wiler-Ersigen, Schweiz)

Viktor Palm, forward (Onyx)

Tom Carlsson, center (Warberg)

Jonathan Hallin, back (Onyx)

Simon Bergström, målvakt (Kloten)

Anton Gröön, center (Linköping Ungdom)

Lucas Karlsson, forward (Linköping FBC)

Josef Rypar, back (1. SC Vitkovice, Tjeckien)

Klara ut:

Robin Laakso, målvakt (slutar)

Felix Lanver, forward (Pixbo Wallenstam)

Adam Zetterström, forward (Ledberg)

Ondrej Nemecek, back (Tjeckien)

Markus Lindström, center (Linköping FBC)


Mullsjö

Klara in:

Simon Karlsson, forward (Jönköping) 

Anton Hedin, back (Jönköping)

Jesper Sankell, forward (Växjö)

Robin Westergren, back (Warberg)

Joel Ingesson, forward (Greåker)

Joel Ekström, forward (Lerum)

Noah Johansson, forward (Lerum)

Klara ut:

Tim Braillard, center (Alligator Malans)

Ulf Hallstensson, tränare

David Gillek, assisterande tränare

Lisa Eskils, assisterande tränare

Johan Nygårdh, forward (slutar)

Jesper Ekström, forward (Fagerhult)


Pixbo Wallenstam  

Klara in:

Marcus Peil, forward (RIG Umeå)

Filip Vom Hofe, målvakt (Fagerhult Habo)

Felix Lanver, forward (Linköping)

Tim Wiklund, tränare (tidigare assisterande)

Klara ut:

Philip Bringestedt, forward (slutar)

Charlie Sköld, forward (slutar)

Thomas Andersson, tränare (klubb oklar)

Kalle Lundgren, målvakt (Hagunda)Sirius

Klara in:

Carl Kostov-Bredberg, back (Zug, Schweiz)

Stefan Forsman, tränare

Jonas Värm, tränare

Alexander Lindström, målvakt (Hagunda)

Gustav Högberg, back (Sirius Ungdom)

Michael Jansson, forward (Storvreta)

Isak Palmén, center (Lillån)

Filip Gillberg, forward (Lillån)

Kasper Broby, forward (Visby)

Oskar Domberg, frward (Visby)

Klara ut:

David Ahlmark, tränare

Johan Eriksson, forward (slutar)

Tobias Steineck, målvakt (slutar)

Erik Storgårds, back (klubb oklar)

Jakob Drews, forward (Hagunda)

Filip Eriksson, forward (Storvreta)

Filip Björk, center (Jönköping)

Marco Juselius, back (Erä Viikingit)

Patrik Burman, back (Falun)

Joakim Pettersson, back (Klubb oklar)

William Westerholm, forward (Täby)


Storvreta

Klara in:

Oscar Lundin, tränare

Liam Åström, forward (Ingarö)

Filip Eriksson, forward (Sirius)

Anton Birgersson, forward (Warberg)

Emil Lindblom, målvakt (Juniorlaget)

Mika Kohonen, assisterande tränare

Klara ut:

Andreas Harnesk, tränare

Kristofer Widlundh, tränare (blir sportchef)

Michael Jansson, forward (Sirius)

Nicklas Paulsson, forward (slutar)

Jacob Glas, back (Kloten-Dietlikon, Schweiz)Team Thorengruppen

Klara in:

Jonas Svahn, center (Dalen)

John Stiglund, målvakt (Dalen)

Lukas Harnesk, back (Dalen)

Lukas Sjöblom, forward (Insjön)

Jonas Grahn, forward (RIG Umeå)

Klara ut:

Markus Lindström, back (Holmsund)

Johan Bergstrand, center (klubb oklar)

Gustav Hedström, back (klubb oklar)

Tobias Svensson, målvakt (klubb oklar)

Johannes Övregård, forward (klubb oklar)

Fredrik Edholm, forward (klubb oklar)

Simon Sundström, forward (Gimonäs Umeå)


Växjö

Klara in:

Ludwig Persson, center (Hovshaga)

Johan Schönbeck, tränare

Daniel Johansson, back (Gnesta)

Tommy Bolin, forward (Visby)

Martin Stolt, Målvakt (Visby)

Lucas Rigogiannis, center (Nykvarn)

Kevin Rigogiannis, forward (Nykvarn)

Felix Göthberg, forward (Lagan)

Anton Kidell, forward, (Herr1an-laget)

Ludvig Öberg, back (Herr1an-laget)

Klara ut:

André Andersson, forward (Zug, Schweiz) 

Christian Guntsch, tränare

Jesper Sankell, forward (Mullsjö)

Manuel Engel, center (Floorball Köniz, Schweiz)

Magnus Jansson, back (slutar)

Johan Roos, back (slutar)

Christopher Holmér, back (assisterande tränare)

Simon Zetterling, forward (klubb oklar)

Erik Svensson, målvakt (Lagan)

Kasper Qvarfordt, back (Lagan)Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus.
Genom att klicka på knappen nedan så kommer din återstående prenumerationstid på Innebandymagazinet ändras till ett konto på Everysport Plus. Vänligen notera att prenumerationstiden skiljer sig åt då priset är annorlunda.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten