Försäsong

Hyllar nyförvärven efter vinsten: "Visade ett jäkla krig"

ANNONS

Många fina svar för Team Thorengruppen i första träningsmatchen.

SSL-nykomlingen Team Thorengruppen spelade sin första träningsmatch på söndagen när man mötte den kommande superligamotståndaren Sirius. Uppsalalaget hade spelat match dagen innan mot Dalen och vunnit med 8-5. Men mot Thorengruppen fick man se sig besegrade.

Umeålaget vann med klara 8-4 efter ett antal vackra mål.

– Kul att vara igång med match efter ett så långt uppehåll och känslan från matchen var nog att vi var ruskigt spelsugna. Det var en bra första träningsmatch från vårt håll och skönt att få en liten känsla på att sommarträningen gått bra, säger Thorengruppens back Mathias Hagert till Innebandymagazinet.

Nyförvärven imponerade, menar Hagert. Bland annat gjorde Lukas Sjöblom mål i powerplay med ett riktigt kanonskott mot sitt gamla lag. Sirius representerade han nämligen för två säsonger sedan.

– Det var kul att se de nya i matchspel. Lukas Harnesk kommer bli en viktig kugge i vårt försvarsspel med sitt hårda slit. Sjöblom fick stänka dit en härlig pärla och han är ju värvad för att göra lite kassar för oss. Även Jonas Grahn från RIG visade ett jäkla krig från sin centerplats. 

Se alla mål från matchen i videospelaren ovan!

Den här artikeln handlar om: